Zoek je een tekstschrijver met stevige kennis van de onderwijs- of zorgwereld? Wil je in een eerlijke en inspirerende rapportage terugblikken of samen stippen op de horizon tekenen?

Diepmenselijke ervaringsverhalen maken inzichtelijk hoe jouw organisatie werkt, interviews tonen de dromen en eigenzinnigheid van mensen en mogelijkheden van een wereld die verandert. Of ben je benieuwd naar een poëtisch verslag van je evenement? Wil je me inschakelen voor een creatieve schrijfworkshop?

2 + 10 =

Mijn tarief

Voor professionele opdrachtgevers werk ik volgens een marktconform uurtarief. Bij grotere of terugkerende opdrachten is een vaste totaalprijs een mogelijkheid. Is de klik mogelijk groot, het doel nobel? Stuur me sowieso een mail. Dan kijken we of we samen kunnen werken. Of alvast koffiedrinken.

Met wie ga je samenwerken?

Marie Meeusen: zachte tongval, scherpe pen

Hopelijk schrik je niet van mijn zachte tongval. Ik ben een Belg die door de liefde naar Nederland werd geleid. Vergeet de clichés die over Belgen de ronde doen: ik draag mijn hart op de tong. Dat lees je ook in mijn inkt.